Alles top hier! Sinds gisteren eindelik een top appartement gevonden, waarin ik dit weekeinde mijn intrek zal nemen. Toen ik hier aankwam bleek dat ik een week lang bij een russische vrouw in het appartement sleep dus ook dat hebben we hier meegemaakt. Vanaf zaterdag zal ik kunnen genieten van een mooi uitzicht over de Hudson en onderaan het gebouw ligt ook een vliegdekschip met een aantal bommen werpers. Wel een veilig idee. Voor de geinteresserden. mijn sdres is 42nd street en 12 avenue. Riverplace building appartement 810. mijn telefoon hier is +1 347 220 3895

Groet Michiel

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?