De Funk’d Amsterdam November editie vindt plaats op zondag 20 november. Ze beginnen dan vroeg, waarschijnlijk vanaf een uur of 18.00. Speciale gast is dan niemand minder dan Erick Morillo! Yes! Het is helemaal rond en zij zijn blij en trots deze absolute topdeejay te mogen verwelkomen bij Funk’d. De combinatie van Funk’d, Erick Morillo en Panama belooft een wel hele speciale avond. Noteer het dus vast in je agenda. Lekker om op een koude winteravond een borrel te doen in de PanamaJoden!!

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?