Name: nachtdierbr@dr.PoPpaH
Website: Tah One And Onlu UPP-site HHHS!!!
Referred by: Just Surfed On In
From: AfghaniStHaHN
Time: 2000-02-27 18:01:07
Comments: : Sjezus, wat een top-feest was dat zeg. Ja beste mensen jullie hadden gisteren echt zeker aanwezig moeten zijn. Het was een beetje jammere situatie toen we gisteren om 01.10 aankwamen bij het smartcenter. Er was namelijk een moeilijk lange rij, maar na een half uurtje was alles geribbeld.

Het kont verhaal gaat verder bij extra info

Ik moet eerlijk zeggen dat het top-modellengehalte dicht bij de MTC sfeer zat. Tjonge wat een lekkere chicks waren er zeg. Ik heb echt geen 1 lelijk wijf gezien. Zelfs niet de toilletjuf. Maar goed. Eenmaal binnen. Moeilijk veel bonnen gehaald die we meteen zo snelmopgelijk gingen uitgeven aan de bar. Meteen weer nieuwe bonnen halen, nog meer drank, en naar boven naar Dimitri. Hij draaide lekkere funky techno.

Daarna na een paar drankjes gedronken te hebben kwam REMY. dat betekende meteen VET STAMPEN en meer drinken. Sjezus wat draaide die gozer lekker. We stonden echt als een god in rotterdam midden op de dansvloer met alleen maar moeilijke lekkere vrouwen om je heen met twee goudgele jongens in je hand. [b]En er werd toch een potje hard gedronken en hard gestampt.[/b] Als we in dat tempo bleven drinken dan waren we om 5 uur nikkes. Maar na een toilet bezoek ging alles op eens een stuk beter.

Meer bonnen halen, meer drinken. Harder stampen op Remy en meer vrouwen. Ik dacht dat ik gek werd. [b]Roog was tevens zeer vet[/b] en danny Howels ook super!!! Om 8 uur s’ochtends zijn we abgefahren de Party nog steeds in volle gang, (nog een gratis rugzak) en dat alles voor twee tientjes deze komt boven de dagmarkt met een 9,5……….uche,uche

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?