BeachBop 2005 vindt dit jaar plaats op zondag 31 juli. Zeven Bloemendaalse strandpaviljoens bieden een breed scala aan muziekstijlen. Het betreft dit jaar een eenmalige ‘limited edition’.

Elk paviljoen staat garant voor een eigen muziekstijl. In de line-up van Bloomingdale staat bijvoorbeeld Ricky Rivaro. In Lido draaien onder andere Dennis van der Geest en Alexander Koning en in de Republiek verzorgen Raymundo, Mike Van Loon en Marnix dj-sets. Woodstock biedt Sander Hucke en Steef en BLm-9 programmeert onder andere Roog en Erick-E.

En nu met zijn allen: JOOOOOOJAAAAAAAAA

Lees verder bij extra info voor nog meer pulp…Woodstock is vorig jaar, mede door de overweldigende belangstelling voor het evenement, begonnen met het heffen van entree. Dat betekent ook dat het strand aan de Noord en Zuidkant afgesloten met hekken. Het bijwonen van het ‘grootste strand dans evenement van Europa’ kost je dit jaar 20 euro in de voorverkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.beep.nl of in de strandpaviljoens zelf. Aan de deur ben je 22,50 euro kwijt. BeachBop 2005 start om 15.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Het festivalterrein is om 12.00 uur geopend.

[img]http://www.partyscene.nl/media/0/43/ps050713_beachbop.jpg[/img]

9 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?