misschien moeten we toch maar eens een kijkje in het zuiden des lands nemen deze zomer……
Volgende week wordt de gehele Extrema Outdoor line-up bekendgemaakt. MTV News maakte via ons al wereldkundig dat Josh Wink, Richie Hawtin, John Digweed en Danny Howells op Outdoor 2005 achter de Technics staan zaterdag 16 juli. Maar da’s nog lang niet alles, wed maar! Omdat Extrema je nog een klein weekje laat wachten voor la moment suprème, maken we nog één artiest bekend, want we zijn nu eenmaal errrug slecht in het bewaren van geheimen! Zeker dit soort geheimen, want… we hebben ‘m! zie onder extrainfo wie het is[img]http://www.extrema-outdoor.nl/pre-image.png[/img]
David Guetta draait op de Main Stage van Extrema Outdoor 2005!!!

David Guetta is da bomb! Dat vinden wij, maar dat vinden ook héél veel forumbezoekers van extrema.nl. Mede dankzij de uiterst vette set op Extrema Beautiful 2004 bleven velen aandringen David nog ‘ns uit te nodigen voor Extrema Outdoor en wie zijn wij om daar geen gehoor aan te geven..?

De lovende artikelen van afgelopen weken in MixMag, DJMag en ID&T Magazine verklaren dat David Guetta hothothot is. Na ‘Love don’t let me go’ en zijn supersmash ‘Just a little more love’ is hij niet meer weg te denken uit het internationale clubcircuit en hij is al sinds jaar en dag dé man in de housescene van Parijs en Ibiza. Sterker nog: hij was zelfs de eerste die house naar de Franse hoofdstad bracht! House, technohouse, electro en garage zijn de stijlen die Guetta moeiteloos mixt.

David Guetta kan in zijn geboorteland allang niet meer normaal over straat lopen. Hij en zijn vrouw Cathy zijn de ‘Becks en Posh’ van Frankrijk en domineren met hun inmiddels 14-jarige zoontje Elvis de Franse roddelbladen van alledag. Ze bulken dan ook van het geld. Maar Guetta geeft ’t graag uit. Le monsieur David is eigenaar van een restaurant, een label, een radioshow en… een stripclub! Hier is hij regelmatig te vinden met jet set-vrienden Lenny Kravitz, Daftpunk en dj-buddies Bob Sinclair, François K en Felix da Housecat. De laatstgenoemde gaf ooit zóveel geld uit in Guetta’s stripclub “Pink Paradise” dat het creditcard-bedrijf Felix’ vrouw belde met de vraag of de kaart misschien was gestolen!

Er staat veel te gebeuren voor David Guetta nu zijn nieuwe album ‘Guetta Blaster’ en een 80’s new wave-flavourd house anthem ‘The World is Mine’ uitkomen. Wij zijn er klaar voor! C u at Extrema Outdoor!
[url=http://www.davidguetta.com]kijk hier hoe David Guetta het thuis heeft[/url]

Extrema Outdoor, 10th anniversary
Saturday 16th July
Aquabest, Eindhoven

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?