De Haagse club Paard van Troje is de winnaar geworden van Nieuwe Revu’s Nachttempel 2005, de jaarlijkse verkiezing van beste club van Nederland, georganiseerd door het weekblad Nieuwe Revu. De club ontvangt naast de Award een geldbedrag van E 15.000,- om de overwinning in haar club te vieren met het Nachttempelfeest 2005!

Een vakjury bestaande uit 150 absolute kenners van de uitgaans-scene bepaalde de 10 nominaties. Hierna was gedurende 5 stemweken het laatste woord aan het uit uitgaanspubliek van Nederland. Ruim 13.000 stemmers, een record, brachten op www.nachttempel.nl hun stem uit op hun favoriete club.
‘Paard’ versloeg in een nek-aan-nekrace het Rotterdamse Now & Wow en het Amsterdamse Panama en is hiermee de opvolger van de winnaar van 2004, Las Palmas (Rotterdam). In haar motivaties roemden de slots online stemmers vooral de brede programmering en het fantastische geluid van Paard van Troje.

De top 10:

1 (10) Paard van Troje (Den Haag)

2 ( – ) Now & Wow (Rotterdam)

3 (11) Panama (Amsterdam)

4 ( 3 ) Paradiso (Amsterdam)

5 (17) Bitterzoet (Amsterdam)

6 ( – ) 11 (Amsterdam)

7 ( 4 ) Off Corso (Rotterdam)

8 ( 6 ) Hotel Arena (Amsterdam)

9 ( – ) Club Silly (Den Haag)

10 ( 7 ) Jimmy Woo (Amsterdam)

Goldenspoon.nl feliciteert “t Paard van Troje met de felbegeerde overwinning!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?