Dave Clarke, Chris Liebing, Bart Skils en Wighnomy Brothers zullen er dit weekend allemaal bij zijn: de thuiskomst van dancefeest Awakenings in de Gashouder in Amsterdam. Vier jaar lang heeft het technofestival een zwerversbestaan geleid, drie jaar langer dan de bedoeling was. De Gashouder op de Westergasfabriek is nu volledig gerenoveerd en klaar voor Awakenings.

Lees verder onder Extra Info"We zijn eindelijk weer thuis", zegt organisator Rocco Veenboer. "Het is schoner, de dansvloer is beter en er zijn meer voorzieningen. Zonder dat de authentieke en monumentale sfeer is aangetast." Veenboer is in zijn nopjes met de terugkeer. De komende vijf jaar zal hij in De Gashouder Awakenings houden, en er is een optie om dat met nog eens vijf jaar te verlengen.

De terugkeer naar de Gashouder betekent ook dat Awakenings volgroeid is. Groter zal het niet worden. "Door het zwerversbestaan hebben we ook andere mooie locaties leren kennen, zoals De Graansilo. Bovendien is het festival in Spaarnwoude er bij gekomen. De afgelopen jaren zijn we van jaarlijks 35.000 naar 50.000 bezoekers gegroeid. Dat is voor mij de max. Organisatorisch zijn we met vier man en dat wil ik graag zo houden." Awakenings zal in 2005 twaalf avonden beslaan.

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?