Dj Gielen ook topper in koi karpers
AMSTERDAM – Johan Gielen is niet alleen een van ‘s werelds beste dj’s (joja), hij staat nu ook aan de top van de wereldranglijst met zijn koi karpers (gekweekte karpers). Gielen werd afgelopen weekeinde in Japan wereldkampioen kweken van de mooiste karper.

Hij won met de zeventig centimeter lange karper Shusui. De wereldtopper in de dance is een groot liefhebber van de zogeheten koi karpers, ook wel de keizers van de vijver genoemd. Japan is de bakermat van de kweekkarpers. Gielen won eerder al vele nationale en internationale prijzen, maar nog nooit had hij de beste karper op de wereldkampioenschappen waar duizenden koi waren ingeschreven door vooral Japanse kwekers en handelaren.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?