Een filmpje dat op de Goldenspoon circuleert blijkt van een scholier die totaal uit zijn dak gaat en zijn leraar aanvalt, blijkt echt te zijn. Weblogger Noeloe ontdekte het filmpje.

More Info –> Extra InfoNadat de Goldenspoon het filmpje gisteren op de eigen site had gezet bleek vandaag dat het incident zich afspeelde op het ROC-Gildevaart te Nieuwegein. Uit vragen van de Goldensoon blijkt dat de bewuste leerling na het incident door de politie van het schoolplein is afgevoerd. De daaropvolgende dag is hij uitgeschreven als leerling. De maatschappijleraar, die uiterst kalm blijft onder de woede-aanval van de leerling, heeft volgens de schooldirectie comform het draaiboek voor dit soort incidenten gehandeld. Het incident werd opgenomen door Migili middels een camera in een mobiele telefoon. De school is niet van plan dat soort telefoons te verbieden. ”Het is nu eenmaal de dagelijkse werkelijkheid, daar doen we niet geheimzinnig over. Het filmpje vormde juist een mooie aanleiding om er op de hele school over te discussiëren”, aldus de ROC-directeur.

Zie Filmpie via "Pictures " –> "Filmpjes"

Of via deze [url=http://stream.2003.02.garnierprojects.com/geenstijl/deschooldag.wmv]link[/url]

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?