Veel dank aan iedereen heeft geholpen bij het succes van de Singelaar Oud & Nieuw Party!
Special thanks to the Guzbeat Agency (voor het hosten van de mainstage), The Fabulous Shakerboys (voor het leveren van ijs), de Brave Jongens (voor het leveren van lime en wodka en de Hanospas), Maas licht en geluid, JUR lights & sounds, de Orestes Boys (voor het lenen van de koolzuurfles en tosti-ijzer), Punkboy (voor de shirtjes en artwork), Floepse & Snoelie (voor het helpen bij de Garderobe), Hoog (voor het helpen bij de garderobe en de tap), DIS (voor het leveren van twee bardames), HarmeGanz (voor lichten en tosti-ijzer), Donnie transport (voor het lenen van z’n busje), beachclub Tijn Akersloot (voor het leveren van de tap), Boggel voor het halen van de karaokemachine, DJ Niels S. voor een steengoede set, Z-UNIT voor het lenen van de cd-spelers en het mengpaneel and many others!

Binnenkort meer nieuws!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?