Datum nieuwsartikel : 18 Jan 2005 14:34

Autoriteiten akkoord: Dance Valley Festival 2005 drie dagen!

LEES DE DETAILS ONDER EXTRA INFO!!!Vaak werd door fans en organisator UDC gesuggereerd dat Dance Valley een ‘weekender’ zou moeten worden maar ieder jaar weer bleek de wens de vader van de gedachte. Vorig jaar nog zette UDC alles op alles om het tienjarig bestaan van Dance Valley Festival extra glans te geven maar de pogingen stranden toen nog op de inzet van een tiental politiemensen. Zojuist is bekend geworden dat op 5,6 en 7 augustus aanstaande in Spaarnwoude de primeur plaatsvindt waar heel dansminnend Nederland al jaren op wacht. Naar nu blijkt zijn alle obstakels voor het enige echte dance-weekend van het jaar uit de weg geruimd: de eerste meerdaagse versie van ‘het Woodstock van de Dance’ is een feit!

Brian Bout, een van de directeuren van UDC dat het bekendste en grootste dance event ter wereld organiseert: ‘Het goede bericht bereikte Cor, Ricardo (directieleden, red.) en mij gisteren. Het betekent een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Dance Valley in het bijzonder en een geweldige impuls voor de dance in het algemeen. Wij bij UDC, en ik denk dat ik ook voor onze fans mag spreken, zijn enorm blij met het besluit van de autoriteiten van de gemeente Velsen en Spaarnwoude. Het betekent immers dat Dance Valley Festival dit jaar in ieder geval het enige, echte dance weekend van Nederland zal zijn.’

Het historische besluit van de betrokkenen luidt tevens een nieuw dance tijdperk in. In 2004 betekende de ’Decade of Dance ’ viering een gepaste afsluiting van 10 jaar dance en naar nu blijkt tevens het begin van een nieuwe periode. Meer dagen betekenen meer mogelijkheden.

Brian Bout hierover: ’Zonder al te ver op de besluiten en de plannen vooruit te lopen zullen wij een event neerzetten dat zijn weerga niet kent. Het eerste Dance Valley weekend van augustus 2005 zal als volgt verlopen: Op vrijdag 5 augustus start het event om 10.00 uur. De muziek start om 13.00 uur en de bezoekers zullen vervolgens overnachten op de speciaal ingerichte camping. Op zaterdag 6 augustus volgt de traditionele Dance Valley zaterdag die eveneens om 10.00 uur zal aanvangen. Na afloop van het festival kunnen de passe-partout houders terug naar de camping om daar te overnachten. Op zondag is het eerste meerdaagse Dance Valley voorbij en zullen de laatste bezoekers om 15.00 uur het terrein hebben moeten verlaten’.

UDC in Purmerend staat ondertussen op zijn kop. Aan de ene kant van het kantoor hangen de boekers die verantwoordelijk zijn voor de programmering van het event constant aan de telefoon met artiesten en managers om alle mogelijke schema’s naast elkaar te leggen. En aan de andere kant van het kantoor storten de eventdirector en eventmanagers zich vol op de te ontwikkelen area’s, stages, camping en alle bijbehorende faciliteiten. Termen als nachtprogramma’s en bioscopen vliegen over tafel en iedereen maakt zich op voor het dance event van het jaar.

Voor leden van de UDC Memberclub begint de exclusieve verkoop van de weekendkaarten van het Dance Valley Festival 2005 op 1 februari. Een maand later, op zaterdag 5 maart, start de algemene verkoop van kaarten voor het publiek. Deze tickets zijn normaal verkrijgbaar via Ticketbox en de bekende voorverkoopadressen. De ticketprijs voor zaterdag bedraagt Euro 62,50 en is daarmee Euro 2,50 goedkoper dan de toegangsprijs van vorig jaar. In de kaartprijs is inbegrepen gratis pendeldienst vervoer, gratis parkeren en gratis toiletten op het festivalterrein. De ticketprijs voor een campingkaart (passe-partout) bedraagt Euro 95,- In de loop van de komende weken zal nog meer bekend gemaakt worden over de mogelijkheden van toegang, toegangsprijzen en programmering van Dance Valley Festival 2005.

Houd de site www.udc.nl in de gaten of wordt lid van de nieuwsbrief om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?