Ok. wat hebben we nog in de More te zoeken? Weinig zou je zeggen, maar als Little Louie Vega er gaat draaien!!! Dan zijn we niet te beroerd om even te kijken natuurlijk! Preparty op de Singel, dan kunnen we desnoods kruipen naar de More (en terug).
Kaartjes aan de deur voor 15 e…

Klik hier om tickets te winnen…

Check persberichtje onder extra infoLast minute Louie Vega at club More (20-11-2004)

Little Louie Vega is de Miles Davis van de dansmuziek en verbetert zichzelf telkens weer. Hij is nu ongeveer twintig jaar actief in de dancescene en heeft samen met partner in crime Kenny ‘Dope’ Gonzales, de meest innovatieve singles in de geschiedenis van de dancescene uitgebracht. Nummers als ‘The Nervous Track’, ‘It’s Alright, I Feel It’ (feat. Jocelyn Brown) en ‘You Can Do It Baby’ (feat. George Benson), zijn een aantal mijlpalen in de geschiedenis van de dance. Met het NuYorican Soul project hebben de Masters de soulvolle house uitgevonden, dit met medewerking van soullegendes als Roy Ayers, La India, George Benson, Jocelyn Brown en Tito Puente (rip). Little louie Vega bewijst al jaren lang dat hij met zijn producties, remixes, Albums en optredens een van de beste artiesten van toen, vandaag en morgen is.

Deze king of soulfull dance music zal samen met DJ Cassie 6, D-Rashid en Victor Vont wederom een geweldige set ten gehore brengen waar niemand maar dan ook helemaal niemand onderuit kan!!

Last Minute Louie at Nagtklub More – Zaterdag 20 November
Tijden: 23h00 tot 05h00
Djs: Little Louie Vega, Cassie 6, Victor Vonk, D-rashid
Entree: 15 euro
Locatie: More.. Rozengracht 133

www.partyspread.nl

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?