HAARLEM, 03 september 2004 – Tijdens een snelheidscontrole woensdag jl. omstreeks 20.25 uur op de Oudeweg constateerden politieagenten dat een automobilist met een snelheid van 128 km voorbijkwam. Een motoragent reed daarop achter de man aan en liet hem op de Oostersingelgracht stoppen. Nadat de agent was afgestapt reed de man plotseling weg en op de agent in. Deze kon
door opzij te springen voorkomen dat hij werd aangereden. De man vluchtte weg en er ontstond een achtervolging waar ook een andere politieauto bij betrokken was.
Daarbij overtrad de verdachte verschillende verkeersregels door af en toe andere weggebruikers links en rechts in te halen en met hoge snelheid te rijden. De verdachte werd uit het oog verloren doch zijn auto werd onbeheerd aangetroffen in de Harmenjansstraat en in beslag genomen. De verdachte is herkend, het gaat om een 42-jarige Haarlemmer. Het is nog niet gelukt hem aan te houden.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?