Ha! We hebben de eerste berichten van Freud ontvangen! Lees hieronder:

Gallo,

hier alles top super lekker weer, nu nog mensen om me heen waar ik mee kan praten nee grapje. Ik heb een telefoon hier en mijn nummer is +27729888425. Smsen is niet heel duur alleen wanneer je dit doet kan je je naam er even onder vermelden want mij tel in nederland is gecrasched dus ik heb helemaal geen nummers meer. Hoop snel van jullie te horen via sms of mail. Als je me terug mailt zal ik persoonlijk terug sturen dit is dus mijn eerste en laatste gezamelijke mail want ik haat het ook om deze te krijgen. Groeten Friedus

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?