We mogen dan nog steeds wel met de terugweg bezig zijn (hebben ons maar geplaceerd in de Business Lounge op Kuala Lumpur Airport), de voorbereidingen voor de Welcome Back from Bali Party zijn reeds van start gegaan.
Ons is ter ore gekomen dat Felix de Huiskater naar NL komt en das goed nieuws! Deze zaterdag draait hij namelijk bij Electric Ballroom in de Now&Wow. En ja, de Electric Ballroom is reeds een aantal keren bezocht en ja dit was ingewikkeld relaxed…
Dus…. regel vervoer en scheur zaterdag naar de N&W!

Check het persbericht onder extra info…De Electric Ballroom in Now&Wow gaat serieus te werk deze keer, en zet zo de toon voor het nieuwe uitgaans seizoen. Meubel Stukken en club Now&Wow lopen over van gepaste trots omdat er dit maal een super trio achter de draatafels staat. Het zijn 3 goede vrienden en ze hebben er gigantisch veel zin in! Allereerst JOOST VAN BELLEN tot middernacht, meteen daarna FELIX DA HOUSECAT himself met een extra lange set, Joost neemt weer even over om plaats te maken voor zijn favoriete dj allertijden: EROL ALKAN. De telefoons staan roodgloeiend op de kantoren van de organisatie, we verwachten een grote drukte in de Wow zaal, dus kom vroeg! Felix begint ook vroeg en belooft zijn allerbeste beentje voor te zetten om jullie een onvergetelijke nacht te bezorgen. Geschiedenis wordt geschreven, en jullie kunnen er bij zijn! NOT TO BE MISSED!!!! Kaarten alleen aan de deur te verkrijgen.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?