Niemand minder dan Joe Claussel bij Tijn Akerjood! Das goed nieuws…
Zondag 18 Juli dus massaal naar het strand!

Check het persbericht onder extra infoGrote namen als DJ Deep, Kerri Chandler en Jazzy Jeff waren al eerder dit jaar te gast bij Luvdancin’. Deze lijn is de rest van het jaar alleen maar stijgende: met niemand minder dan ‘Little Louie’ Vega ,Joe Claussell en Osunlade belooft Luvdancin’ een hete, soulvolle zomer in 2004.

Little Louie Vega is een begrip in de soulvolle house. Al draaiende schreef hij geschiedenis in legendarische clubs als Studio 54, Devil’s Nest en Hearthrob. Al vroeg produceerde en remixte hij voor grote namen als Debbie Gibson en Dee-Lite.
Ondanks zijn vele solo-producties staat hij beter bekend als de helft van het productieteam Masters at Work. Samen met Kenny Dope maakt Vega remixen voor grootheden als Madonna, Jameroquai en Michael Jackson. Onder de naam Nuyorican Soul werkten de twee met jazzlegendes als Tito Puente en George Benson voor een gelijkgenaamd album. Op 16 juli treed hij voor het eerst in Amsterdam live op met zijn getalenteerde band in club Paradiso tijdens de Luvdancin’ avond van 5 days off. Ze zullen onder andere tracks van zijn nieuwe cd Elements of Life ten gehore brengen. Osunlade, labeleigenaar van Yoruba records, heeft in de Kindred Spirits bovenzaal met zijn live band de Nederlandse première.

Joe Claussell is als dj, producer en labelbaas waarschijnlijk de meest invloedrijke en aangevraagde artiest in de NewYorkse dancescène sinds de Masters at Work. Claussells eigen zondagavond in NewYork Body and Soul werd met residents als Francois Kevorkian en Danny Krivit één van de meest legendarische houseparties van de jaren negentig. Als mede-eigenaar van platenzaak Dance Tracks kon hij zijn liefde uiten in zijn eclectische en multiculturele smaak in muziek. Claussells multiculturele achtergrond komt sterk tot uiting in zijn platenkeuze. In zijn percussieve stijl hoor je wereldritmes met invloeden van jazz, rock, disco, en live instrumenten. Joe blinkt uit als dj door zijn vermogen om zijn passie voor muziek over te dragen aan ieder individueel persoon op de dansvloer. Zijn muziek valt in één zin samen te vatten: the sound of life. Op 18 juli is hij de gast-dj bij Luvdancin on the Beach in strandclub Tijn Akersloot, Zandvoort.

Where can you get me Luvdancin’ this summer:

Luvdancin’ @ 5 days off
16 juli 2004
Club Paradiso, Amsterdam
Tijden: 22:00-05:00 uur
Tickets: € 17,50
Line-up:
Little Louie Vega (NYC, USA) presents Elements of Life LIVE, met o.a. Josh Milan (Blaze)
Osunlade (NYC, USA)live
Cassie 6, Leroy, KC The Funkaholic
Words by MC Gary
www.clubparadiso.nl / www.clubrisk.nl

Luvdancin’ on the Beach
18 juli 2004
Strandclub Tijn Akersloot, Zandvoort
Tijden: 17:00-23:00 uur
Tickets: € 10,-
Line-up:
Joe Claussell (NYC, USA)
Cassie 6
Words by MC Gary
www.tijnakersloot.nl / www.blender.to / www.clubrisk.nl

Islander Festival
24 juli 2004
Kop van Java-eiland, Amsterdam
Tijden: 12:00-24:00 uur
Tickets: € 39,95 (ex presale)
Line-up:
Kenny Dope (Masters at Work, NYC, USA)
Jazzy Jeff (Philadelphia, USA)
Ron Carroll (Chicago, USA)
Cassie6 feat. Lex Empress en Han Litz
Leroy
DJ Spinna (NYC, USA)
Edo Salgado
Words by MC Gary
www.islander.nl / www.clubrisk.nl

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?