Na een klein bezoek aan Rauw in club 11 en de volgende dag aan de Electric Ballroom in de Now&Wow door Morties en Nasty bleek al snel dat de PopRockElectroPunk-sound van Joost Bam Bam en posse de bom is!
Volgende week zaterdag dus wederom Rauw, maar nog belangrijker ´The Electric Ballroom´. Wie gaat er mee? Nasty gaat ZeuWieZeu

Check hieronder de twee sets die Nasty en Morties live bijwoonden in de Wow;

Setje 1

Setje 2

Persbericht onder extra infoRAUW 11 AMSTERDAM 9 JULI 2004

De derde keer RAUW in 11 in Amsterdam wordt een feest van vernieuwing en een dubbele premiere voor de hoofdstad. DJ’S ARE NOT ROCKSTARS FEATURING PRINCESS SUPERSTAR & ALEXANDER TECHNIQUE draaien op 4 draaitafels, 4 cd spelers en een microfoon de sterren van de new yorkse mash-up hemel. 10 MINUTES WITH MY DAD uit Londen treedt maar liefst 10 minuten op met een helse performance. Extra speciale gast: we hebben 00KAAP bereid gevonden de gigantische schermen van de club te vullen met het zijn onnavolgbare videokunsten. Jullie gastheer: Joost van Bellen. De voorverkoop is reeds begonnen, kaarten zijn € 15.- bij Zipper in de Huidenstraat 7 en Get Records Utrechtsestraat 105 in Amsterdam. Haast je om kaarten te kopen, het is snel uitverkocht. Bij uitverkoop kan je aan de deur wachten: 1 eruit, 1 erin!

THE ELECTRIC BALLROOM NOW&WOW ROTTERDAM 10 JULI 2004

Na het succes van de eerste ELECTRIC BALLROOM in NOW&WOW wordt het hoog tijd om er een schepje boven op te doen. Naast Nederlandse mash up helden JOOST VAN BELLEN en de DISCOTWINS staan achter de draaitafels DJ’S ARE NOT ROCKSTARS, bestaande uit Princess Superstar en Alexander Technique uit New York. Princess Superstar is een bekende hiphop mc uit de USA die in het verleden al samenwerkte met o.a. Moby, N.E.R.D. en Busta Rhymes. Samen met Alexander Technique vormt zij DJ’S ARE NOT ROCKSTARS, een duo dat in 1 adem genoemd wordt met mensen als Erol Alkan en 2ManyDJ’s. Ze draaien met 4 draatafels, een aantal cd spelers, een microfoon en veel, erg veel muziek. Verwacht een totale mix-up ervaring, waarbij hard rock band Lynyrd Skynyrd versmolten wordt met Fabolous en Ludacris, Black Sabbath met JZ, en de Doors met de Rapture en de Beastie Boys. Afijn, anything goes! Als vlaggetje in een ouwe haring staan 10 MINUTES WITH MY DAD op het toneel. Ex worstel kampioenen Tammy & Pammy van10 MINUTES WITH MY DAD laten Kylie’s kont eruit zien als een ouwe Albert Heyn tas, en brengen in 10 minuten een show waar worstelen gecombineerd wordt met metalelectro, scheurende gitaren en obscene teksten. Dit is Black Comedy for White Trash! U bent gewaarschuwd. Datum: 10 juli 2004. Deuren open vanaf 23:00 uur. Prijs: € 15 Adres: Now&Wow Maashaven ZZ 2 Rotterdam

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?