Jaja, vanaf vrijdag is er weer elke dag wat te doen in A´dam, want dan begint de Parade!
De Parade duurt tot 15 Augustus en das mooi, want dan gaan we richting Bam Bam Bali!
Sowieso het optreden van Ellen ten Damme gaat bezocht worden door een delegatie fans…

Check meer onder extra info!Vrijdag 30 juli a.s. opent de veertiende editie van theaterfestival de Parade in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam. Een bont gezelschap van artiesten zal gaan strijden om de aandacht van het publiek. Dit jaar worden de grote theatertenten voornamelijk bespeeld door nieuwe, jonge theatermakers. De kleinere, intieme theatertenten bieden een plek voor de ‘gerenommeerde’ artiesten. Gingen vorig jaar veel voorstellingen over de ‘grote boze’ wereld om ons heen, dit jaar liggen de onderwerpen dichter bij huis, zoals het individu en diens verhouding met familie en vrienden. De Parade staat tot en met zondag 15 augustus in Amsterdam. Vrijdag 30 juli gaan de hekken om 18.00 uur voor publiek open. Alle dagen daarna opent de Parade om 15.00 uur.

Programma 2004
Bijna veertig theaterproducties, vijfentwintig bands en tien kindertheatergezelschappen zijn te zien op de Amsterdamse Parade. Het programma is op volle kracht. Daarnaast wordt het aangevuld met Paradepremières van theatervoorstellingen die deze zomer nog niet op het festival te zien waren: Ellen ten Damme presenteert In het Black & White Circus, theatergroep De Nieuw Amsterdam speelt twee producties: Gelijke Gevallen? en Het Verhoor, Last Minute Productions brengt The Show Must go on, Theater Bellevue en Via Rudolphi presenteren Sloof en theatergezelschap Noordvolk speelt Man Vrouw Hond. Berry Visser zal iedere (droge) dag onder de blote hemel zijn muziekprogramma op de vleugel via koptelefoons aan het publiek presenteren. In tegenstelling tot wat in de programmakrant staat is M.I.T. van V.I.G. Producties komen te vervallen.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?