Hier op de redactie zijn we druk bezig met de overheveling van de holidaypics in het nieuwe script wat een enorm klere karwei is, maar wat uiteindelijk beter is. In het script kun je alle foto´s als e-card versturen. Mongolen kunnen hem niet meer downladen (tenzij je je registreerd) en je kan elke foto raten of een reactie geven op de foto (ook hiervoor ff registereren). Dit script zal ook op www.jezietersuperuit.nl komen, maar dan moet ie eerste helemaal omgebouwd worden, waar op het moment ff geen tijd voor is.
In ieder geval staan de NYC-pics in het script en ook zijn de Ibiza 2000 pics weer online sinds enige jaren! Binnenkort de ontbrekende foto´s van Ibiza 2001 en foto´s van Londen, Cannes en Portugal en enkele Formula 1 pics…

Klik hier voor het volledige fotoscript.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?