Rauw in de nieuwe club 11 scheen erg goed te zijn geweest afgelopen keer. Misschien de volgende keer ff loeren? Check hieronder de nieuwsbrief;
De eerste RAUW op de superlocatie 11 in Amsterdam was legendarisch. Daar gaan we nog een schepje bovenop doen op de volgende aflevering, buiten gastheer Joost van Bellen draaien uit New York A Touch Of Class en uit Engeland, misschien wel de beste dj op dit terrein: Erol Alkan van Trash. De voorverkoop begint aanstaande zaterdag, 29 mei, alleen bij Zipper en Get Records in Amsterdam. Het is een kleine club, dus er zijn maar erg weinig kaarten te krijgen, wie het eerst komt…. Binnenkort zijn de mixen van Vanbellen en Larry Tee te horen op ID&T radio en bij 3voor12.nl Check:

11 website

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?