De foto´s van Russia staan eindelijk online… Dit keer wat meer cultuur en wat minder feest, maar de volgende tripjes worden weer oud en vertrouwd! Zo gaan er halverwege Juli wel erg veel mensen richting St.Tropez en is Cannes (het Reclame fevstival) toch ook nog maar even toegevoegd aan het rijtje. Wellicht binnenkort wat foto´s van wat Formule 1 tripjes van Vito P. en Florianus…
De nieuwe fotopagina zal opnieuw moeten worden ingericht wat erg veel tijd gaat kosten, vandaar dat de oude foto´s ook nog ff online blijven. De Ibizapics van 2 jaar geleden komen ook eindelijk weer online!
Om te kunnen downloaden, reacties te kunnen geven, de foto te kunnen raten of de foto als e-card te versturen moet je je registreren!

Check hier de nieuwe fotopagina!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?