In de aanloop van het OnderBond Toernooi gaan we vanavond nog ff flink los! Verzamelen bij PUUR in de Plantage (de laatste voor de zomer) en vervolgens naar Jazzy Jeff bij Luv Dancin….
Check hieronder meer en natuurlijk onder extra info!

Volop mystiek over de invulling van Levi’s ® Room 501® tijdens Luvdancin’ en over de vrienden van Hiphop icoon Jazzy Jeff. Zoals velen wellicht al weten maakt 28 mei aanstaande de DJ’s DJ, Jazzy Jeff, zijn opwachting in Room 501® tijdens een nieuwe editie van Luvdancin’ in de Paradiso in Amsterdam. Wat echter nog in het ongewisse blijft, zijn de artiesten die Jazzy Jeff mee zal nemen naar Amsterdam. Hij is immers close met filmster Will Smith ook bekend als The Fresh Prince, produceert onder andere Jill Scott en Bilal en ondersteunt opkomend talent als James Poyser and Jeff Lee Johnson.
In Amsterdam gonst het inmiddels al van de geruchten, maar Jazzy Jeff zelf wil er nog niks over kwijt. Diegene die op dat moment beschikbaar zijn en bij het optreden van Jeff passen, zullen hem vergezellen in Room 501® op de 28e mei. Hou de geruchten dus in de gaten!

De rest van de avond in Room 501® wordt compleet gemaakt door het soulfulle geweten van Amsterdam en omstreken, Cassie6 en de meest energieke crowdrocker van dit moment, Leroy.

Maar niet alleen de grote zaal heeft zijn mystiek. Want de bovenzaal staat de gehele avond in het teken staat van het Amsterdamse platenlabel Kindred Spirits. Naast DJ sets van onder andere KC the Funkaholic, staat ons ook de allereerste liveset te wachten van Rednose Distrikt. Een heuse wereldprimeur waar vele muziekliefhebbers naar uitkijken. Deze Amsterdamse formatie bestaande uit Kid Sublime en Steven de Peven is inmiddels wereldberoemd en worden geroemd door internationale grootheden als Jazzanova en Gilles Peterson.

Ook kunst van de straat op zijn plek in deze nieuwe editie van Room 501®/Menno Schenk het nieuwe kunsttalent van Levi’s® Room 501® .
Elke editie van Levi’s Room 501® krijgt een talentvolle kunstenaar de kans zijn werk te tonen. In februari in Rotterdam beet Freakin’ Sitnie de spits af en sindsdien is het snel gegaan met deze talentvolle kunstenaar uit Amsterdam. Zo heeft hij recentelijk de exclusieve Room 501® CD-box van N.E.R.D. gemaakt en staat hem een nieuwe expositie te wachten. Deze keer is het de beurt aan Menno Schenk. Zoals velen van zijn generatienoten begon ook hij als graffiti artiest, maar is nu volop bezig als grafisch vormgever en kunstenaar. Het artwork dat Menno gemaakt heeft voor deze editie van Luvdancin’ en Room 501® plus ander nieuw werk is deze avond te zien in en rondom Room 501®. Check ook de gelimiteerde oplage van zijn speciaal ontworpen Levi’s® T-shirts. Niet verkrijgbaar in de winkels, maar wel te verkrijgen voor wie zijn ogen open houdt 😉

Programma Luvdancin’ 28 mei:
22.00 uur tot 5.00 uur
Room 501®
Jazzy Jeff and friends
Cassie6
Leroy
MC Gary VJ outoforder

Upstairs
Kindred Spirits homegrown special:
Rednose Distrikt Live!
KC the Funkaholic and friends

Paradiso
Weteringschans 6-8, Amsterdam

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?