Blijkbaar heeft dit kabinet een droom. En die droom bestaat uit een drugsvrij Nederland vol normen&waarden. Herbal xtc mag al niet meer en ‘sterke’ wiet en hasj zouden binnenkort door dit kabinet wel eens naar de lijst van hard drugs gedirigeerd kunnen worden.
Laten we even verder dromen. Ik zie een toekomst waarin de coffeeshops straks dicht gaan, daarna volgen wetten a la de RAVE act in Amerika die clubeigenaren verantwoordelijk stelt voor het gedrag van hun bezoekers. Hiermee wordt het clubleven om zeep geholpen.

Lees verder onder extra infoDan volgen controles bij werkgevers die verplicht worden om hun medewerkers te checken op druggebruik. In buurten komen patrouilles met getrainde herdershonden die aanslaan zodra ze een woning passeren met wietgeur. De softdrughandel gaat weer ondergronds, waarbij het assortiment voor het gemak wordt uitgebreid met heroine en crack. In de gevangenissen is geen plek voor terroristen omdat het bomvol zit met blowers. Het overbelaste politieapparaat raakt nog verder uitgehold omdat na intern onderzoek blijkt dat twintig procent van het personeelsbestand zelf wel eens een joint op steekt. Enzovoort, enzovoort. Blijkbaar heeft dit kabinet een droom, die al snel ontaard in een nachtmerrie.

bron: Partyscene

Reacties!!!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?