Wij, inwoners van de Valeriusstraat en Koninginneweg, zijn verheugd met het bericht dat de Konmar bij ons in de straat op dit moment een heuse metamorfose ondergaat, want morgenochtend zal er een ´feestelijke opening´ plaatsvinden waarin de Konmar is omgetoverd in een echte Je ziet er Super uit de Boer!!! We willen iedereen daarom uitnodigen dit heugelijke feit met ons te vieren in de Super de Boer. De ´feestelijke opening´ (aldus het persbericht) begint om 9 uur.
Ook zal er gratis koffie worden uitgedeeld (!!!!!).
Tot morgen!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?