Voor de designerclothes liefhebbers onder ons… Volgende week vrijdag (12 dec. 10:00-20:00), zaterdag (13 dec. 10:00-19:00) en zondag (14 dec. 11:00-18:00) is er een groothandel uitverkoop van diverse dames- en herenmerken op de Nieuwezijds Voorburgwal 62 in Amsterdam… Merken als Fake London, Moschino, Prada, Diesel, Drykorn, Armani, Cerruti, Ferre en vele andere merken zullen voor dumpprijzen worden aangeboden… IK KAN NIET GARANDEREN DAT ER WAT BIJ ZIT!!! Maar om ff te loeren kan natuurlijk nooit kwaad!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?