OK.. Voor een ieder die nog interesse heeft om O_N in de Lichtfabriek te gaan vieren…. Gister, maandag waren er al ruim 850 kaarten verkocht. Dit betekent dat er geen honderden kaarten meer op voorraad zijn, wellicht betekent het zelfs dat ze bijna op zijn. Nu weet ik tot op heden nog niet precies hoeveel kaarten er verkocht zullen gaan worden maar het is toch echt van belang er snel eentje aan te schaffen wil je O_N niet alleen op de bank doorbrengen…. Dus bel, mail of fax met de Lichtfabriek en koopt uw kaarten!!!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?