******************LET OP!******************

Ook voor dit weergaloze feest is de kaartverkoop al goed van start gegaan…. Verzeker jezelf van een vette avond techno in de Lichtfabriek en koopt snel uw kaarten!!!!!

———————————————————-
Eye On The Future met Umek en Remy
Trancentral organiseert op kerstavond Eye On The Future in het Haarlemse Lichtfabriek. Een avond vol met (tech)house die muzikaal door onder andere de Sloveense Umek en de Haagse Remy wordt ondersteund.

Umek

Uros Umek werd in 1976 geboren in Lubljana, Slovenië. Hij begon in 1993 met draaien en was daarmee grondlegger van de techno in Slovenië. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de beste techno dj/producers van Europa en heeft hij al flink wat gerenommeerde producties op zijn naam staan. Umek staat bekend om zijn stevige en toch dansbare, swingende techno. Zijn stijl is overwegend uplifting en funky. Op kerstavond heeft Haarlem de primeur, dan komt Umek draaien op het grootse Eye on The Future feest in de Turbinehal. Hij zal op die avond vergezeld worden door DJ Michel Becks (Eye on The Future), Benji & E Pulse.

Remy

Remy Unger behoort al jarenlang tot de top van Nederlandse DJ’s en producers. Eind jaren ’80 begon hij met draaien en al snel werd hij ontdekt door Joost van Bellen, waarna Remy een vaste draaistek in de Roxy kreeg. Remy’s stevige techno draaistijl viel meteen op en al gauw werd hij resident van Silly Symphonies. Tevens ontwikkelde Remy zich tot een bijzondere producer, wiens platen gretig aftrek vonden bij grootheden als Carl Cox. De stijl van Remy valt nu experimenteel en stevig te noemen. Op kerstavond zal Remy zijn opwachting maken op Eye On The Future in het Oliehuis, samen met DJ Alexander Koning (Trancentral) en DJ Robert Huttinga.

Date: Saturday 24th of December 2003
What: Eye On The Future
Who: Umek – Remy – Alexander Koning – Robert Hutting – Michel Becks – Benji – E Pulse
Where: Lichtfabriek – Minckelersweg Haarlem, Turbinehal en Oliehuis
Time: 22.00 – late
Price: 16 euro presale / 20 euro on the door
Presale: Trancentral Haarlem – Kinki Kappers – Bojangles – Sounds – Frankey – Alkmaar Art Of sound / Amsterdam – Midtown – Outland
Info: www.trancentral.nl

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?