De legendarische Duitse synthesizergroep Kraftwerk staat op maandag 29 maart in de Pepsi Stage in Amsterdam . Het is dan 12½ jaar geleden dat deze pioniers van de elektronische muziek voor een concert in ons land waren. In 2004 gaat de band op wereldtournee. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur. De Vulvalerius is dabei!Kraftwerk werd begin jaren zeventig opgericht in Düsseldorf. Groepen als Human League, Orchestral Manoeuvres In The Dark (OMD), Pet Shop Boys, Eurythmics en Depeche Mode zijn schatplichtig aan de grondleggers van de synthesizer pop als inspiratiebron. Ze scoorden hun grootste hit met Autobahn (1974) dat veel hedendaagse hiphop, dance en elektronica heeft geïnspireerd.
Na jaren van stilte rond de band kwam afgelopen juli eindelijk nieuw materiaal uit. Het album Tour de France bevat nieuwe opnames van alle nummers afkomstig van de gelijknamige EP uit 1983. Daarnaast bevat het album een aantal splinternieuwe tracks, evenals een concept voor een soundtrack die de opwinding en intensiteit van de wielerrace moet weergeven. Tijdens de MTV Awards gaf Kraftwerk onlangs het eerste en enige televisieoptreden in het bestaan van de band.
Na het concert is er in de foyer van de Pepsi stage een Electronation afterparty met dj’s Terry Toner & Herr Arter.

[b]KRAFTWERK[/b]
Pepsi Stage, Amsterdam Z.O.
Maandag 29 maart
Entree: € 32,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur, einde afterparty circa 01.00 uur.
http://www.electronation.nl

Kaartverkoop begint zaterdag 29 november om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV’s en GWK’s, 0900-3001250(45 ct.p.m),
www.ticketservice.nl, Pepsi Stage Lijn 0900–0194 (40 cpm), Uitlijn 0900–0191 (40 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?