De tweede editie van A Day At The Park komt er aan. De line-up is zojuist bekend gemaakt.

Vorig jaar vond A Day At The Park voor het eerst plaats, in het Amsterdamse Bos, in Amsterdam. Deze eerste editie was met heerlijk weer uitermate geslaagd te noemen, waardoor de verwachtingen voor de tweede editie weer hooggespannen zijn. Op zaterdag 25 juli is het Amsterdamse Bos opnieuw het toneel van dit festival. Je hoeft ook nu niet te bedenken waar je heen wilt, want er is maar één stage. Besloten is dat het allerbelangrijkste voor deze dag een perfecte muzikale lijn is. Dat betekent in ieder geval weer een aantal vertrouwde gezichten.

 

En zojuist is de line-up bekend gemaakt. Net als vorig jaar wordt het festival weer geopend door Housequake, waarna de Amerikaanse house goeroe Dennis Ferrer het stokje over zal nemen. Ferrer zal maar liefst drie uur draaien. Met een exclusieve live-act zal 2000 and One zich vervolgens van zijn meest melodieuze kant laten zien. Het slotakkoord is net als vorig jaar vergeven aan Cocoon-baas Sven Väth. Toen zorgde hij ook voor een magisch einde en ook dit jaar zal hij de toko weer rocken. De kaartverkoop is inmiddels begonnen en kaarten kosten 35 euro in de voorverkoop. Vorig jaar verkocht het festival aan de deur uit, dus wees er snel bij.

Meer info vind je op www.adayatthepark.nl.

2 Reacties
  1. Wolffgang Petry 15 jaar geleden

    vorige keer gratisj… was opzich prima. maar risico met het weer… en svan vath voor de zoveelste keer en houskweek. ik weet het niet heur…
    Ben er niet boi bahalve als het super weer wordt

  2. Nelsáán 15 jaar geleden

    Boeie… Beter daar dan in de efteling…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2023 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?